Cardona programa dos nous tallers sobre ensenyament

De suport a la funció educativa de les famílies i intel·ligència social en adolescents i joves

Redacció
18 d'octubre del 2016
Actualitzat el 19 d'octubre a les 9:37h
Sota el títol Reptes i habilitats per negociar en família, la psicòloga de l'entitat Connexió Social Natàlia Gomà exposarà estratègies per aconseguir la construcció d'un model familiar negociador. El taller tindrà lloc a la Biblioteca municipal Marc de Cardona aquest dimecres, dia 17, i el 26 d'octubre de les 15.15 h a les 17.00 h.

Amb aquest taller es pretén aportar eines als pares i mares per acompanyar en els projectes vitals als seus fills i filles i facilitarà habilitats de negociació familiar. Tot això es farà amb diferents dinàmiques i activitats que intenten buscar la implicació dels participants, dotant-los de diferents estratègies i fent-los adonar de tot allò que ja tenen integrat.

D'altra banda, els divendres 21 i 28 d'octubre es durà a terme el taller La promoció de la intel·ligència social de les persones adolescents i joves, a càrrec de la Soledad Calle, psicòloga i formadora de l'entitat Quantum, impulsat per l'Ajuntament de Cardona, la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de la Fundació SHE. El taller es durà a terme els divendres de 15.00 a 20.00 h a la Sala Polivalent del Centre Cívic, planta -1.

El taller està pensat per a persones que estan en contacte amb joves i adolescents ja sigui de manera professional com voluntària. Es pretén oferir un espai de reflexió per promoure la intel·ligència social de les persones adolescents, però també, donar eines i recursos als professionals. Entre d'altres es parlarà de què és la intel·ligència social, del vincle i l'aferrament a l'adolescència i del treball en xarxa per una promoció de la salut comunitària.

Per més informació i inscripcions podeu adreçar-vos a Serveis Socials (938692147 i/o [email protected]).
Arxivat a