Els Castellers de Santpedor estrenen nou local

Nou local dels Castellers de Santpedor al Born
Nou local dels Castellers de Santpedor al Born | CSantpedor
Redacció
15 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 15:35h
Dia històric pels Castellers de Santpedor. En aquest cas, no es tracta ni d'una construcció inèdita ni de pujar un pis més. La colla de la camisa daurada ja disposa d'un nou local on poder assajar. Tres anys i mig després d'un primer assaig organitzat per fer el conegut Castell de les penyes per al pregó de Festa Major, la colla santpedorenca ha deixat cal Llovet i s'ha traslladat al Born. 

Es tracta d'un local cèntric i acollidor. Més petit que l'anterior però que dóna més sensació de colla. Encara queden detalls per polir, com instal·lar les barres que serveixen per practicar els pilars. Però en línies generals les sensacions eren força positives. L'obra més visible dins el nou local és el sostre. La part central es va aixecar uns metres per adequar-se a les necessitats dels Castellers de Santpedor. 

Amb aquest trasllat, els Castellers de Santpedor no hauran d'estar pendents de l'agenda d'altres entitats per saber on hauran d'assajar. Si bé cal Llovet era gairebé el quarter general diversos actes d'entitats municipals els obligaven, de tant en tant, a canviar de lloc. Això ja és història. 
Arxivat a