El Paidos comença el curs celebrant 45 anys d'història

La festa tindrà lloc aquest divendres a la tarda

Redacció
06 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 11:59h
L'escola Paidos, de Sant Fruitós de Bages, celebrarà aquest proper divendres, 7 d'octubre, la festa d'inici de curs, amb la partipació de tots els alumnes del centre (des de P3 fins a 4t d'ESO). A més, es convida a què hi participin totes les persones que en algun moment han estat vinculades a l'escola, per celebrar el 45è aniversari de la creació del centre.

A partir de dos quarts de set de la tarda s'ha organitzat una festa d'inauguració del curs escolar amb la participació de l'alumnat i amb una demostració de les activitats esportives i extraescolars que impulsa l'Escola Paidos. La trobada finalitzarà amb una botifarrada popular.

L'escola, amb 45 anys d'activitat, està fent un pas decidit en la millora continuada i una aposta important per l'aprenentatge de les llengües, de les noves tecnologies i amb les noves tecnologies. Tot això ha estat possible gràcies a què, en un origen, les acadèmies Almi, Bisel, Sant Jordi, Torrents i Verdaguer de Manresa van decidir unir esforços en un projecte comú i constituir-se en cooperativa: l'actual Escola Paidos.

Avui, el Paidos és una cooperativa de mestres arrelada a Sant Fruitós de Bages i a la Catalunya central, ja que el seu alumnat prové, primordialment, del poble de Sant Fruitós, municipi al qual pertany. A causa de la seva ubicació i projecte educatiu, rep també alumnat de Manresa i altres pobles de la comarca.