El Manresa FS espera estrenar-se en victòries dissabte contra l'Escola Pia

El partit es disputarà a partir d'1/4 de 7 de la tarda al Pujolet

Redacció
30 de setembre del 2016
Actualitzat el 02 d'octubre a les 11:50h
Amb dues derrotes però en cap d'elles amb la sensació d'haver perdut de mala manera, el Manresa FS té un altre plat fort al Pujolet aquest dissabte a partir d'1/4 de 7 de la tarda. En aquesta ocasió rep la visita del Club Esportiu Escola Pia de Sabadell. Els sabadellenc són sempre un dels equips punters de la categoria. Enguany però i desprès de tenir durant moltes temporades el mateix entrenador, ha fet un canvi a la banqueta incorporant a Ernest Cardona, un tècnic amb experiència a l'estranger. Es va formar al Les Corts per desprès entrenar al Birmingham i Sheffield on va aportar la seva experiència a Anglaterra en la promoció del futbol sala. Escola Pia s'ha reforçat respecte de l'any passat amb Adri del Rubi i Mosaab del Catgas B.

En els dos primers partits de lliga, Escola Pia va perdre a Salou 5-3 i dissabte passat golejar el Barceloneta a Sabadell 6-0.

Pel que fa als manresans, tots els jugadors estan a disposició de l'entrenador. La plantilla ha entrenat correctament pensant exclusivament en els tres punts de dissabte.