El Bages serà l'escenari del Congrés de la Xarxa Mundial de Consultors

L'empresa manresana Feliu N&I n'és, enguany, l'organitzadora

Redacció
30 de setembre del 2016
Actualitzat a les 12:15h
Els propers 27, 28 i 29 d'octubre es celebrarà al Bages el Congrés anual de la Xarxa Internacional de Consultors, organitzat, enguany, per la consultoria manresana Feliu N&I.

El Congrés és un esdeveniment internacional en què advocats i economistes representants de 19 països (Estats Units, Mèxic, Hondures, El Salvador, Panamà, Puerto Rico, Veneçuela, Colòmbia, Equador, Perú, Brasil, Paraguai, Xile, Argentina, Uruguai, Espanya i Andorra) es reuniran amb un mateix propòsit: fer possible l'expansió dels negocis a nous territoris i innovar en el desenvolupament de serveis que ajudin els empresaris a resoldre els múltiples reptes existents en les seves empreses, sota una sòlida relació de confiança. En el decurs del Congrés es celebrarà la XXI Assemblea General de Socis de l'ICG, que tindrà lloc a Sant Benet de Bages.

Els projectes d'internacionalització requereixen d'equips multidisciplinaris i Feliu N&I ha treballat sempre amb aquest objectiu. ICG és dels pocs grups internacionals que agrupa les dues disciplines.

Durant el Congrés es faran moltes activitats a Manresa amb l'objectiu de donar a conèixer la cultura, gastronomia i atractius turístics; hi haurà recepció oficial a l'Ajuntament per part de l'alcalde de la ciutat; degustació de productes catalans a la Seu; una visita a la Cova de Sant Ignasi; una actuació dels castellers de Santpedor, i una visita al Monestir de Montserrat, entre altres.