La Rajadell Trail Race tancarà la Lliga Catalana de Curses de Muntanya de la temporada

Tindrà lloc el dia 6 de novembre i hi haurà dos recorreguts possibles per fer

La Rajadell Trail Race tindrà lloc el diumenge 6 de novembre
La Rajadell Trail Race tindrà lloc el diumenge 6 de novembre | Rajadell Trail Race
Redacció
29 de setembre del 2016
Actualitzat a les 10:01h
La Rajadell Trail Race del proper 6 de novembre serà la gran festa de cloenda de la temporada de curses de muntanya a Catalunya. La vila de Rajadell, amb un entorn natural privilegiat, tindrà dues proves competitives. La més llarga, de 28 amb 1230 metres de desnivell positiu i la curta, de 16 quilòmetres amb 750 metres de desnivell positiu. També hi haurà una marxa de 8 quilòmetres que és oberta a tot tipus de participants i de totes les edats, i està molt indicada per a realitzar-la en família amb infants. 

La Rajadell Trail Race serà la cursa que posarà punt i final a la Lliga Catalana de Curses de Muntanya i a banda dels millors especialistes catalans s'espera que molts corredors populars i famílies no es perdin l'esdeveniment. El recorregut que es durà a terme inclourà les carenes de la zona del Cogulló i la serra del Colomer.

Horaris i inscripcions

Els participants de la cursa de 28 quilòmetres -que han de ser majors de 18 anys- sortiran de la plaça de l'Església a les nou del matí. Estaran dividits en tres categories: la Promesa (de 18 a 22 anys); la Sènior (de 23 a 39 anys), i la Màster (de més de 40 anys). El preu de la inscripció anticipat és de 25 euros. En el cas que es compri el dorsal el dia de la cursa s'hauran d'abonar 5 euros més. Per a realitzar la inscripció, feu clic aquí

Els que competeixin per la cursa de 16 quilòmetres -l'edat mínima per a participar-hi és de 16 anys- sortiran de la plaça de l'Església a dos quarts de deu del matí. També estarà dividida en les mateixes categories que en el cas de la de 28 quilòmetres, però el preu a pagar serà una mica inferior: 20 euros si s'adquireix el dorsal anticipadament, i 25 si es compra el mateix dia de la prova. Per a realitzar la inscripció, feu clic aquí.

L'hora màxima d'arribada dels corredors d'ambdues curses serà les dues del migdia.
Finalment, la caminada popular de 8 quilòmetres tindrà el seu punt d'inici a la plaça de l'Església i començarà a dos quarts de nou del matí. Com que no és una prova competitiva, no es comptarà el temps. El preu a pagar per a la inscripció és de 5 euros i gratuït pels menors de 12 anys. Per fer efectiva la inscripció, cliqueu aquí.