L'Estany es prepara per viure un cap de setmana d'art, cultura i música

Aquest diumenge se celebrarà la primera trobada d'acordionistes al municipi

Redacció
29 de setembre del 2016
Actualitzat a les 9:39h
Aquest dissabte i diumenge 1 i 2 d'octubre L'Estany té preparades tres activitats de diverses temàtiques pensades per viure en família.

Dissabte a les onze del matí, la plaça del poble serà l'escenari d'una mostra de pintura en directe que anirà a càrrec de l'artista autòcton Joan Crespiera. Es tracta d'una activitat emmarcada dins el cicle d'activitats de l'exposició "Pintura i paisatges: els quadres dels itinerants".

Diumenge el Centre de visitants del poble ha organitzat una visita temàtica anomenada ruta dels pintors. D'altra banda també portarà a tothom que hi participi, fins la mina de desguàs.
La sortida tindrà el seu punt d'inici a la Casa de Cultura (Plaça del Monestir, 4) i s'iniciarà a un quart d'onze del matí. El preu és de 3 euros pels adults; 1 euros per als nois i noies d'entre 8 i 17 anys, i gratuït pels menors de 8 anys.

Finalment, el mateix diumenge a les cinc de la tarda es durà a terme la primera trobada d'acordionistes de L'Estany, que tindrà lloc al Cine. Allà es farà un ball de gala amb un convidat especial: l'acordionista de Perafita Joan Torruella (més conegut com a Ros Meliton), que fa més de vint-i-cinc anys que organitza trobades d'acordionistes i que en fa més de 50 que es dedica a la música.