L'Escola Paidos exporta a Austràlia el seu model cooperatiu

La mestra australiana Bek Duyckers durant la seva visita a l'Escola Paidos
La mestra australiana Bek Duyckers durant la seva visita a l'Escola Paidos | Paidos
Redacció
28 de setembre del 2016
Actualitzat a la 13:58h
La mestra Bek Duyckers de l'escola australiana Perth College, ha visitat l'Escola Paidos amb l'objectiu d'enfortir els lligams establerts arran de l'intercanvi d'un projecte col.laboratiu que es va portar a terme el curs passat i començar a preparar-ne de nous per aquest curs.

Aquest projectes, basats en l'àmbit científic, s'emmarquen en un treball d'investigació sobre com es relacionen els alumnes de diferents cultures treballant de manera col∙laborativa, utilitzant eines tecnològiques, al núvol, per comunicar­se.

El projecte que duu a terme la docent australiana demostra que el nivell d'anglès dels alumnes de l'escola Paidos els permet comunicar­se de manera escrita i oral sense problemes amb els alumnes australians de l'escola de Perth. Per a Bek Duyckers és molt important crear situacions que permetin als alumnes treballar l'anglès, tant oral com escrit, en contextos significatius reals. 

Vivim en un món globalitzat on tots estem comunicats. En un context com aquest, és important respectar i comprendre totes les cultures. A l'escola on treballa aquesta mestra australiana , les alumnes també tenen l'oportunitat d'aprendre una segona llengua des de ben petits, tal i com a L'Escola Paidos ho fan amb l'anglès. Tot i que també poden triar-hi un tercer idioma com pot ser el francès o l'alemany.

Per això Bek Duyckers ha felicitat l'escola Paidos, pel compromís que mostra en donar l'oportunitat als nens i nenes d'iniciar­se en l'aprenentatge de l'anglès des de ben petits i integrar-la com un llengua vehicular més en els aprenentatges.