La celebració de la Shopping Night provocarà afectacions en el trànsit

Molts carrers del centre de la ciutat romandran tallats des de les quatre del migdia fins la una de la matinada

Redacció
28 de setembre del 2016
Actualitzat a les 12:53h
Aquest dissabte, 1 d'octubre, amb motiu de l'acte festiu Shopping Night, s'ocuparan carrers cèntrics com la Muralla del Carme, el carrer Guimerà i el Passeig Pere III, restringint-ne el trànsit de vehicles.

A partir de les quatre de la tarda i fins la una de la matinada, es tallarà al trànsit de vehicles al carrer Guimerà entre el Passeig Pere III i la Muralla. Pel que fa al Passeig, tant el primer com es segon tram romandran tallats.

A partir de dos quarts de vuit del vespre i fins la una de la matinada, es tallarà al trànsit de vehicles al segon tram del Passeig Pere III, entre la Plaça Espanya i el carrer Guimerà (Església de Crist Rei), al costat del carrer Josep Maria Planes.

També es restringirà el trànsit a les Muralles del Carme i Sant Domènec, entre carreteres de Vic i Ctra. de Cardona; al Carrer Jaume I; als Carrers Nou i de la Canal, i al Carrer del Born.

Desviaments

Els vehicles que circulin per ctra. de Vic en direcció a Muralla del Carme es desviaran en direcció a plaça Infants on podran realitzar el canvi de sentit per retornar a ctra. de Vic en direcció sortida ciutat.

Els vehicles que circulin per Passeig Pere III – plaça Espanya continuaran en direcció plaça Bonavista, o bé continuaran per ps. Pere III i es desviaran a carrer Canyelles direcció a carrer Circumval·lació.

Els vehicles que circulin per ctra. Cardona en direcció centre ciutat es desviaran per Muralla Sant Domènec en direcció plaça Valldaura (accés pàrquings públics Sant Domènec i 4 cantons). Els vehicles que circulin per Muralla Sant Domènec en direcció a centre ciutat es desviaran per ctra. Cardona en direcció sortida ciutat.

Els veïns de la plaça Pedregar i carrer Pedregar accediran a aquestes vies per plaça del Carme.

Els usuaris dels guals situats al Pere III, al carrer Guimerà i al carrer Canonge Mulet (guals situats dins la zona de restricció de trànsit), hauran de sortir abans de les quatre de la tarda i podran tornar a accedir-hi a partir de la una de la matinada .

Per la seva banda, els propietaris i usuaris dels guals situats a la Muralla del Carme, al Jaume I i al carrer de la Canal hauran de sortir abans de dos quarts de vuit del vespre i podran tornar a accedir-hi a partir de la  una de la matinada.

Afectacions a les línies del bus

El Servei Bus Manresa de transport públic urbà es veurà afectat en les línies 1, 2, 3, 4 i 5  (la L8 Perimetral – Estacions NO es veu afectada pels canvis de trànsit). Les modificacions dels recorreguts de les línies habituals afectades pels diversos tancaments de trànsit es poden consultar les parades del servei, interior dels busos i a la web www.manresabus.com.

Els serveis de Transport públic interurbà modificaran els seus recorreguts d'acord als talls de trànsit establerts.

Línia Manresa – St. Joan de Vilatorrada: a plaça Valldaura continuarà pels carrers Muralla Sant Domènec i ctra. Cardona per recuperar el recorregut habitual en direcció a St. Joan de Vilatorrada.

Parada anul·lada: Pl. Infants.

Línia Manresa – Barri del Xup: a plaça Valldaura continuarà pels carrers Muralla Sant Domènec, ctra. Cardona, Dos de Maig, pl. Mil·lenari, ps. del Riu i Pont de Sant Francesc per recuperar el recorregut habitual en direcció al Barri del Xup.

Parades anul·lades: Pl. Infants i pl. Valldaura (en direcció Xup).

Parades habilitades: Pompeu Fabra, Dos de Maig, Policia Local.

La parada de taxis es traslladarà al carrer Circumval·lació entre els carrers Puigterrà de Baix i Era Firmat.