El comerç local de Sant Joan exhibeix el seu bon estat de salut

Sant Joan de Vilatorrada ha celebrat la segona edició d'«Un comerç flower power»
Sant Joan de Vilatorrada ha celebrat la segona edició d'«Un comerç flower power» | AjSJV
Redacció
27 de setembre del 2016
Actualitzat a les 12:11h
L'Associació de Botiguers i Comerciants (ABIC) de Sant Joan de Vilatorrada i l'Ajuntament van organitzar aquest passat dissabte la segona edició de la festa de tardor Un comerç flower power. Una iniciativa lúdica que és fruit del treball conjunt que duen a terme el consistori i aquesta entitat per enfortir la imatge del comerç local. 

Aprofitant l'arrencada de la nova estació, els veïns i veïnes de Sant Joan de Vilatorrada van poder gaudir al llarg d'una jornada de diverses propostes per a tots els públics que van convertir la Zona Gallifa en l'eix neuràlgic del municipi per unes hores. L'activitat va arrencar dissabte 24 a la tarda amb la proposta gastronòmica dels food trucks, que a través de les seves receptes culinàries van fer les delícies dels visitants de la zona. A partir d'aquí, la segona edició d'Un comerç flower power va continuar amb inflables per als més menuts, desfilades de moda, un photocall o mostres de complements, perruqueria, estètica i calçat. Eduard Mata, regidor de Comerç, Turisme i Consum de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, assegura que "amb projectes com aquest aconseguim, d'una banda, enfortir més els llaços amb Sant Joan Comerç i, de l'altra, potenciar i projectar les botigues i els comerços del nostre poble". 

La segona edició de la festa de tardor Un comerç flower power s'emmarca dins el conveni que el gener del 2016 van signar l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i l'ABIC per tal de concretar la col·laboració entre ambdues entitats i consolidar un calendari d'activitats anual que contribueixi a enfortir el teixit comercial del municipi. 

L'Ajuntament agraeix la col·laboració del Crac, Versa i Anna Paris, Més per Menys, Jardineria Sant Joan, Maverick, M. Ara Perruqueria, Llibreria Collbaix, Terpaies Isa, Moda Íntima Conxita, Perruqueria Colors, Dolors Valls, Mònica Masafrets, Pastisseria Miquel, Hostal Soler, Assegurances Mireia Traveria i Calçats Susanna en la celebració d'aquest esdeveniment.