L'Ajuntament i el Motoclub Fonollosa signen un conveni de col·laboració

L'alcalde de Fonollosa, Eloi Hernàndez, i la regidora d'Esports, Eli Carvajal, amb el president i membres de la Junta directiva del Motoclub Fonollosa
L'alcalde de Fonollosa, Eloi Hernàndez, i la regidora d'Esports, Eli Carvajal, amb el president i membres de la Junta directiva del Motoclub Fonollosa | AjFnll
Redacció
27 de setembre del 2016
Actualitzat a les 12:05h
L'Ajuntament i el Motoclub Fonollosa han signat un conveni de col·laboració que permetrà, per primera vegada, una aportació econòmica del consistori per a l'organització de la cursa puntuable a la Copa Catalana de Resistència Terra que es celebrarà el proper 16 d'octubre al circuït del Pinyer.

En aquest sentit, l'ajuntament assumirà el pagament dels trofeus de la cursa, que ascendeix a 400 euros. També es fa una aportació d'un lot de contenidors de recollida selectiva (per valor de 300 euros) que han estat instal·lats al circuït, adquirint el compromís per part de l'organització a contribuir al reciclatge en les diverses activitats organitzades.

La Federació Catalana de Motociclisme ha reconegut l'organització d'aquesta cursa a l'entitat fonollosenca atorgant el premi al millor club organitzador de les proves els anys 2010, 2014 i 2015.

El Motoclub Fonollosa és una entitat sense ànim de lucre amb la finalitat de promocionar, organitzar i desenvolupar les disciplines esportives del motociclisme i la BTT.

Segons l'alcalde de Fonollosa, Eloi Hernàndez, "amb la formalització d'aquest acord reconeixem i donem suport a la feina feta al llarg dels anys per aquesta entitat del poble, amb la voluntat que la col·laboració sigui estable en el temps. Així mateix, fomentem els valors de l'esport com a hàbit de salut, a l'hora que promocionem la participació i l'associacionisme en les persones joves, que és un dels objectius destacables d'aquest govern municipal".