El CP Manresa femení ha començat la temporada amb victòria
El CP Manresa femení ha començat la temporada amb victòria | CPM
27 de setembre del 2016
Actualitzat a les 11:45h
Aquesta setmana ha començat el campionat de lliga d'hoquei patins amb la participació del CP Manresa.

Sènior femení. CP Cubelles 2 – CP Manresa 9

El partit ha començat amb un gran embolic dins l'àrea que ha provocat que el Manresa encaixés un gol tan sols als 10 segons de l'inici. Sense amoïnar-s'hi gaire, de mica en mica, les manresanes han anat desplegant el joc, rodant de tres a dalt, i intentant fer les jugades treballades en els entrenaments. Els gols han anat arribant i en menys de cinc minuts ja li havien donat la volta al partit. La primera part ha acabat amb un 1 a 4.

La segona part ha continuat amb una dinàmica semblant a la primera: el CP Manresa ha portat el pes del partit, creant moltes ocasions de gol, i transformant-les fins a arribar als 9 gols finals.

Júnior Igualada HC 7 – CP Manresa 5

En l'estrena de la categoria júnior els manresans no es podien trobar amb un rival més difícil. Sobre el paper es presentava un duel molt desigualat: l'equip manresà farcit de jugadors juvenils contra un totpoderós Igualada, que la temporada passada va ser subcampió de Catalunya.

Per sort, l'esport no són matemàtiques. Gràcies a una pretemporada ben profitosa amb molt hoquei, el CP Manresa ha començat el partit amb les idees clares i molt concentrat en defensa. Els jugadors de l'Anoia ho intentaven de totes maneres, tant amb joc interior com des de l'exterior amb els seus canoners, però sempre s'han trobat una barrera infranquejable, primer amb l'ordre defensiu i després amb un brillant porter manresà.

Quan finalment els igualadins han aconseguit obrir la llauna, lluny de baixar la guàrdia, els manresans s'han sobreposat i l'intercanvi de cops ha estat constant. El partit ha estat sempre molt disputat.

El grup de jugadors ha madurat. Aquesta vegada no s'ha vist una segona part en què l'equip es desplomava i s'escapava el partit amb les primeres adversitats. Ben al contrari, després del descans els manresans s'han recuperat d'uns minuts complicats i s'han tret de la màniga una dosi extra de motivació que els ha mantingut a dins del partit fins a la botzina final.

Tornada a casa sense punts però amb una confiança màxima en aquest equip. Han fet exactament el partit que necessitaven per demostrar-se a si mateixos que són capaços de fer grans coses.