Platea Jove estrena bus per portar els joves de la comarca al teatre Conservatori

S'estrenarà aquest divendres amb l'inici de la programació amb un nou espectacle de Brodas Bros

Equip del Platea Jove
Equip del Platea Jove | MEES
Redacció
26 de setembre del 2016
Actualitzat a les 19:24h
El cicle Platea Jove tornarà aquest divendres a les 21h al teatre Conservatori de Manresa, amb el hip hop de Brodas Bros i el seu nou muntatge BR2. Serà el tret de sortida de la nova de programació d'aquest cicle d'espectacles adreçats al públic més jove i organitzat des del Galliner que portarà també el 4 de novembre al Conservatori Be God is de la companyia Espai Dual. La novetat d'aquesta temporada serà la recuperació d'una línia d'autobús gratuïta a disposició dels joves per facilitar l'accés al teatre dels joves de tota la comarca.

I és que per aquest divendres es posarà a disposició del públic de Platea Jove una línia de bus que surt de Sallent, i que passarà per Artés i Sant Fruitós. D'aquesta manera, el cicle Platea Jove recupera una de les iniciatives que durant els primers anys del cicle s'oferia als joves, per facilitar-los al màxim l'accés als espectacles. Les inscripcions es poden fer al Facebook de Platea Jove.

En la línia habitual, enguany es continua fent difusió del cicle a través de la pàgina www.plateajove.cat, del grup del Facebook de Platea Jove, i també en la promoció que els joves estudiants col·laboradors del cicle i els mateixos actors de les companyies fan als instituts, amb la possibilitat de fer-hi accions per ajudar a difondre els espectacles. En el cas de Brodas, actors de la companyia visitaran dijous els instituts Pius Font i Quer, Lacetània i la Salle de Manresa, a més a més de participar a la Mostra d'Esports i Lleure que es farà a la FUB aquest proper dijous. 

A més a més, una xarxa de col·laboradors del Galliner s'encarregaran de vendre les entrades –que costen 5 euros- als companys d'escoles i instituts de Manresa i comarca. També es poden comprar les entrades a les taquilles del Kursaal, de dimarts a diumenge de 18 a 21h, i dissabtes de 10 a 13 i de 18 a 21h, per telèfon (93 8723636) i una hora abans de cada funció. I per internet.

Platea Jove és una iniciativa pionera a partir de la qual va sortir la xarxa Butaka de teatre per a joves, que a hores d'ara agrupa una dotzena de ciutats de la província de Barcelona.

BR2 – de Brodas Bros

Divendres, 30 de setembre – hip hop

Intèrprets: Lluc Fruitós, Pol Fruitós,  Berta Pons, Carla Pons i Marc Carrizo

Els Brodas Bros tornen un cop més al teatre Conservatori amb ‘BR2'; una combinació espectacular d'efectes de llum i dansa hip-hop.
 
Som a l'any 2222. La llum del sol ja no arriba al planeta Terra a causa del canvi climàtic. Ens hem quedat totalment a les fosques! Els robots BR2 són els encarregats de divertir la humanitat i nodrir-la amb la seva llum creada a partir de rajos solars!
 
Us convidem a venir a salvar la terra amb el Brodas Bros i el seu BR2, un espectacle futurista ple de ritme per inaugurar la programació de Platea jove.