Èxit rotund en la primera edició de la Mini Copa Bages

Nens i nenes participants en la Mini Copa Bages
Nens i nenes participants en la Mini Copa Bages | AjSFB
Redacció
26 de setembre del 2016
Actualitzat a les 14:29h
Més de dos-cents nens i nenes amb les seves famílies han gaudit aquest dissabte d'una jornada de bàsquet especial, la primera edició de la Mini Copa Bages, a Sant Fruitós.

Un total de quinze equips de categoria premini masculí i femení han competit amb esportivitat. Durant tota la jornada els joves esportistes han pogut jugar a l'exterior del pavelló amb uns inflables de basquetbol. 

En categoria femenina hi ha participat: Paidos-Asfe Verd, Femení Osona i C.B. Torelló 1, Paidos-Asfe Blanc, SA Súria i C.B. Vilatorrada. I en categoria masculina: Paidos-Asfe Verd, SA Súria, Club Escola de Bàsquet Navarcles, Cat. Occident Manresa Vermell, C.B. Santpedor, C.B. Vilatorrada, Paidos-Asfe Blanc, Cat. Occident Manresa Blanc i Club Bàsquet Castellet

La Mini Copa Bages neix amb la voluntat de tenir continuïtat en les properes edicions dins els actes de la Copa Bages, que ja inclou les categories masculina i femenina, i d'aquesta manera implicar els més menuts a formar part del torneig d'ara en endavant.