La consellera d'Ensenyament visita l'Institut Lacetània de Manresa

La consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruíz, durant la visita a Lacetània
La consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruíz, durant la visita a Lacetània | Lacetània
Redacció
26 de setembre del 2016
Actualitzat a la 13:12h
La consellera d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Ruiz, va visitar l'Institut Lacetània de Manresa i va mostrar la voluntat del govern d'apostar pels estudis de Formació Professional com a una molt bona opció de futur per als joves que es troben en la seva etapa formativa. Ruiz va fer la visita al centre manresà després d'inaugurar el centre HTEC al Centre de Formació Pràctica, i la van acompanyar el delegat d'Ensenyament a la Catalunya Central, Toni Massegú, i la regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament de Manresa, Mercè Rosich.

Ruiz va poder recórrer les instal·lacions de l'Institut Lacetània i reunir-se amb l'equip directiu, amb qui va poder intercanviar punts de vista i als quals va traslladar l'interès del departament per millorar l'orientació dels alumnes i reduir l'abandonament en estudis postobligatoris. Es tracta de dos aspectes que també preocupen a l'equip directiu del centre i en els quals s'està treballant.

L'Institut Lacetània és un dels centres de referència en Formació Professional a Catalunya. A través de la Fundació Lacetània, manté un estret contacte amb les empreses del territori amb l'objectiu d'apropar al màxim el que estudien els alumnes a la realitat de les empreses.