Meandre demostra que la llera del Cardener té més ús convertida en parc

Activitats de Contes a les fonts, aquest diumenge sota el Pont Nou
Activitats de Contes a les fonts, aquest diumenge sota el Pont Nou | Meandre
Redacció
25 de setembre del 2016
Actualitzat a les 22:50h
Cent cinquanta persones han gaudit  el matí de diumenge de les cançons i narracions de José Manuel Garzon al tram de Parc fluvial consolidat.

Dins del cicle de narracions de contes a llocs emblemàtics de l'Anella Verda, l'actor i cuentacuentos José Manuel Garzon, ha fet gaudir al nombrós públic assistent  d'un recorregut amb cançons sobre el Pont Nou i de una narració de contes sota els seus arcs en el tram de la riba del riu Cardener ja consolidada com a parc.

Amb la promoció de l' ús d'aquest espai natural i urbà , Meandre demana que es porti a terme un projecte de parc fluvial global, per adequar la riba del riu des de Sant Joan fins als Comptals. En aquest sentit els responsables de l'entitat creuen que el projecte de Vies Blaves anunciat recentment per la Diputació és una gran oportunitat per a que la gran quantitat de usuaris que a diari caminen i corren pel Passeig del Riu puguin disposar d'un recorregut a tot el llarg del riu. Es podria així gaudir d'una riba adequada per al públic , del seu bosc de ribera i dels molts elements d'arquitectura industrial  que es troben al llarg del seu curs.

Quant al tram de parc ja consolidat, Meandre proposa a l'Ajuntament un eixamplament de la vorera de la carretera de Cardona, a la banda del riu, per a que la ciutadania pugui accedir al Parc fluvial i al Pont Nou recentment restaurat amb seguretat. Una obra a l'abast per connectar aquest paisatge singular amb la trama urbana. 

El cicle de narració de contes és patrocinat pel celler Oller del Mas amb la col·laboració de Mengembages i la cooperativa Terra de Profit.