Mireia Badia també s'imposa a la cursa del Campionat de Catalunya de Castellgalí

A falta d'una última prova, la manresana s'ha imposat en les tres curses disputades del campionat

Mireia Badia també s'ha imposat a la cursa de Castellgalí del Campionat de Catalunya d'Enduro
Mireia Badia també s'ha imposat a la cursa de Castellgalí del Campionat de Catalunya d'Enduro | Kebo
Redacció
25 de setembre del 2016
Actualitzat a les 19:41h
Una setmana després d'adjudicar-se el títol de Campiona d'Espanya d'Enduro, la pilot manresana Mireia Badia, ha sumat un nou triomf al seu palmarès. És tracta de la victòria a l'Enduro Memorial F. Higuera – J. Ribalta que s'ha disputat aquest diumenge a Castellgalí.

La pilot de Motorgas s'ha imposat a les quatre especials disputades i ha acabat amb 2 minuts i 23 segons d'avantatge sobre la segona classificada Alba Vilaplana.

Amb aquest nou triomf, Badia suma els 75 punts corresponents a les tres victòries obtingudes a les tres curses disputades, mentre que l'Alba Vilaplana en suma 60 després d'haver-se classificat segona a les tres cites del Campionat disputades fins ara.

Mireia Badia valora que "d'entrada aquesta ha estat una cursa especial pel fet de disputar-se al costat de casa. Això ha fet que em vinguessin a veure amics i familiars, cosa que no sol passar amb freqüència. Les dues cronos que hem recorregut en dues ocasions estaven molt bé; m‘han agradat força. El ral·li també tenia un recorregut força atractiu tot i que, pel meu gust, era un pel curt. Sumar una nova victòria és important, ja no només pel resultat i el fet de tenir el títol del Campionat de Catalunya a tocar, sinó perquè una vegada més, he pogut constatar que l'experiència que he adquirit als Campionats d'Espanya i del Món, m'ha estat molt útil a l'hora de plantejar-me aquesta cursa i afrontar-la; tant des del punt de vista tècnic i de pilotatge, com de l'estratègia. El pròxim objectiu ara són els ISDE de Navarra on formaré part de l'equip Espanyol i després tancarem el Campionat de Catalunya per posar el punt final a la temporada d'Enduro".

L'última prova del Campionat de Catalunya d'Enduro no es disputarà fins el mes de Desembre. Es tracta de l'Enduro del Segre.