L'alegria del Cd'E Manresa només dura dos minuts a Sant Cugat (2-1)

El Cd'E Manresa ha perdut al camp del Sant Cugat
El Cd'E Manresa ha perdut al camp del Sant Cugat | José Antonio Sánchez
José Antonio Sánchez
25 de setembre del 2016
Actualitzat a les 11:47h
Al Manresa se li va escapar la victòria en dos minuts (sí, l'alegria va durar poc). Els dos minuts que van passar des que Rebollo anotava el 0 a 1 fins a l'empat local, que va esperonar un Sant Cugat que li va donar la volta al marcador abans de la mitja hora de joc. La segona part va ser dominada de cap a peus pels verds (el Manresa vestia de verd en aquesta ocasió) però el porter local, un pal i algunes decisions errònies de l'assistent arbitral de l'atac manresà van impedir que arribés un empat que hagués fet justícia. 

Un bon inici de l'equip manresà, que va dominar i va oferir bones sensacions, es va culminar als 15' amb una centrada des de l'esquerra de Peña que Rebollo, a boca de gol, rematava amb el cap. Però quan el Manresa encara assaboria la dolçor del gol, el Sant Cugat anotava el gol de l'empat, només dos minuts després. Va ser arran d'una jugada embolicada dins de l'àrea visitant, amb diverses rematades i refusos que Javi Ruiz sentenciava amb un cop mortal des del cor de l'àrea gran. Aquest gol va esperonar els vallesans, que van anar creixent després de veure's superats pel Manresa a l'inici del partit. Els millors minuts del Sant Cugat es van culminar amb el gol que, a la fi, seria el de la victòria. Transcorria el minut 29 quan Rubén recollia una pilota a la zona de tres quarts de l'atac del seu equip i, amb la cama esquerra, etzibava una gardela que entrava ben a prop de l'escaire de la porteria de Roman. Un golàs. 

Fins el descans es va veure un Manresa sense poder de reacció, sense prendre una clara iniciativa ofensiva que el dugués a acostar-se de nou a l'àrea rival. El Sant Cugat, ja sense preses, va deixar que passessin els minuts sense arriscar el més mínim. Amb aquest panorama no és estrany que fins el descans no es registrés cap ensurt a cap de les dues porteries, a banda d'una falta llançada per Didi i que Roman va salvar al costat de la soca del pal (43').

A la represa el Manresa va començar amb força. Quan només feia un minut que corria la pilota l'equip visitant va tenir una claríssima ocasió per restablir les taules al marcador. Ricky feia una centrada cap a l'interior de l'àrea i Aguilera, de cap, feia lluir-se Juanmi. El porter local, amb una mà miraculosa, evitava el segon gol manresà; però encara va tenir reflexos per evitar, aquesta vegada amb els peus, que Moha, a boca de gol, rematés el primer refús i el convertís en gol. Va ser per estirar-se dels cabells. Els minuts anaven transcorrent amb un domini territorial del Manresa i amb comptades contres de l'equip vallesà.

En aquest període de temps, que pràcticament va ser tota la segona part, el Manresa va estar molt a prop del gol en diverses ocasions, però la majoria de vegades la banderola de l'assistent va impedir que el desitjat premi arribés. En ocasions la va encertar, però en d'altres va perjudicar clarament el Manresa amb off-sides inexistents (i que alguns van acabar en gol). La desesperació visitant, no obstant, va arribar al seu esplendor al minut 82. Sergi Soler va executar una falta directa des del balcó de l'àrea i la pilota es va estavellar al pal. Hagués sigut un just premi per un Manresa que no va merèixer sortir derrotat d'un terreny de joc que visitava per primera vegada.

Fitxa tècnica

Futbol Club Sant Cugat Esport

Juanmi
Peque
Lluis
Castro
Josevi
Fernando
Ruben
(Heredia, 86')
Cervantes
Javi Ruiz
(Uri Peix, 78')
Sergio
(Pepe, 78')
Didi
(Fabià, 57')

Centre d'Esports Manresa

Roman
Moha
Solernou
Carles Blanch
(Jhony, 45')
Enric Soriano
(Bolaji, 86')
Aguilera
(Verdaguer, 67')
Ricky
(Javi López, 80')
Sergi Soler
Rebollo
Dani Muela
(Corbi, 80')
Peña

Gols

0-1, Rebollo (15')
1-1, Javi Ruiz (17')
2-1, Rubén (29')

Àrbitre

Sr. Arnau Capdevila Espitia, de la delegació de Lleida. Va estar auxiliat per Barnils Delgado i Ardíaca Arnau.

Targetes

Lluis
Javi Ruiz
//
Peña
Roman

Camp

Zona esportiva Jaume Tubau, 270 espectadors.