Navàs celebra 100 anys de futbol amb un himne i el reconeixement a 12 expresidents

Reconeixement a 12 expresidents del CE Navàs
Reconeixement a 12 expresidents del CE Navàs | AjNvs
Redacció
24 de setembre del 2016
Actualitzat a les 18:12h
La celebració d'un segle de futbol a Navàs, aquest dissabte, ha tingut moments estelars com un dinar de germanor amb 250 persones, l'estrena del primer himne del Club Esportiu Navàs i el reconeixement públic a una dotzena d'expresidents de l'entitat.

El futbol base ha estat el protagonista indiscutible de la festa dels Cent Anys de Futbol a Navàs, amb una jornada que ha començat amb partidets de l'escola de futbol, una exposició de fotografies històriques i la trobada de diferents generacions de futbolistes, entrenadors i membres de juntes directives.

Una dotzena d'expresidents de l'entitat han vist reconeguda públicament la seva contribució al club: Agustí Vall Sala, Ramon Safont Espuñas, Andreu Rosell Fortuny, Josep Sunyer Serra, Joan Vilaredas Torres, Jose Melero Palomo, Fermin Pérez Ramirez, Emilio Gómez Rodriguez, Pascual Suades Serra, Climent Bagués Balletbó, Antonio Perez, Francisco Molina Capel, Antonio Arco Martin i l'actual Josan - José Antonio Pérez. També hi ha hagut una menció honorífica a Josep Aparici, el soci número 1 de l'entitat.

Els guardons han estat lliurats per l'alcalde de Navàs, Jaume Casals, la regidora d'Esports Sara Cortina, el president del Club Esportiu Navàs José Antonio Pérez, i els representants de la Federació Catalana de Futbol, Esteve Olivella, Jaume Plaza i Albert Martínez.

L'estrena de l'himne ha estat un dels moments àlgids de la festa, amb una proposta musical agosarada i canyera, del cantant de BarraLliure, Guillem Obradors (lletre i música) acompanyat per Carla Galiot i la Coral Nova de Navàs.

Des de principis de segle XX a l'actualitat el Club Esportiu Navàs ha estat un referent esportiu, una baula d'integració social i un sentiment lligat uns colors, groc i negre, i al nom de Navàs. Avui al club hi juguen més de 200 joves, amb un primer equip jugant a IV Categoria Catalana Grup 1. Un club d'una llarga trajectòria, modest però perseverant.