S'incendia el menjador d'un pis de la Parada, a Manresa, per culpa d'una espelma

Un vehicle dels Bombers durant l'extinció de l'incendi
Un vehicle dels Bombers durant l'extinció de l'incendi | Gheorghe Marin Berchesan
Pere Fontanals
22 de setembre del 2016
Actualitzat a les 23:50h
El menjador d'un pis del carrer Pau Casals, gairebé en la cantonada amb el carrer la Pau, al barri de la Parada de Manresa, ha quedat molt malmès després que aquest dijous sobre 1/4 de 9 del vespre s'hi hagi declarat un incendi que ha acabat amb el mobiliari de la cambra i ha fet malbé el guix de les parets i sostre i ha trencat els vidres de les finestres.

Segons indiquen persones properes a l'inquilí de l'habitatge, l'incendi s'ha declarat per culpa d'una espelma i s'ha estès ràpidament per tot el menjador. Cap persona no ha resultat afectada ni per les flames ni el fum, tot i que inicialment es temia per la vida del gos del propietari que havia quedat tancat al seu interior, tot i que finalment ha pogut ser rescatat sa i estalvi.

En les tasques d'emergències hi han treballat tres dotacions de Bombers i dues ambulàncies del SEM, a banda de la Policia Local de Manresa. Per l'hora en que s'ha produït l'incendi, el servei de premsa de Bombers ja no era operatiu, i la informació d'aquesta notícia s'ha realitzat a través de la Policia Local i de diversos testimonis.