El cuiner de Monistrol de Calders Nandu Jubany inaugura restaurant a Singapur

El Foc Sentosa, ubicat arran de mar, està inspirat en un "xiringuito" de la Barceloneta

El nou restaurant obrirà les portes el 18 d'octubre
El nou restaurant obrirà les portes el 18 d'octubre | Dívik
Redacció Osona.com
21 de setembre del 2016
Actualitzat a les 14:45h
El cuiner fill de Monistrol de Calders Nandu Jubany inaugurarà el proper 18 d'octubre un altre restaurant a Singapur. El nou establiment s'anomenarà el Foc Sentosa, que se suma al Foc, inaugurat el 2014. Segons un comunicat, el restaurant està situat arran de platja i amb capacitat per a 250 persones.

Jubany afirma que "el Foc Sentosa està inspirat en un xiringuito de la Barceloneta. El gust del mar, la bona estona, el compartir, fer el vermut...". La seva carta es basa en la cuina Jubany amb amanides fresques, tapes per a compartir, arrossos, marisc, peixos a la sal, suquets, sangries i combinats.

El cuiner explica que amb el Foc Sentosa "volem consolidar l'aposta per transmetre la nostra cultura des de la gastronomia a Singapur, una de les ciutats més cosmopolites del món que sap valorar el bon menjar, adora Barcelona i li agrada la cuina del compartir".

El nou restaurant s'afegeix al Foc, ubicat a Clarke Quay al 40th del Hong Kong Street, una de les zones més de moda de Singapur, que té capacitat per a 70 persones i ofereix una carta de tapes de Barcelona per compartir.

L'estudi d'interiorisme i disseny gràfic La Granja, amb Gabrielle Schiavon al capdavant, s'ha encarregat de l'ambientació dels espais projectant elements de la cultura i la costa catalana.