La manresana Sílvia Cubo, nova presidenta de l'Aijec Catalunya Central

Sílvia Cubo serà la nova presidenta de l'Aijec Catalunya Central
Sílvia Cubo serà la nova presidenta de l'Aijec Catalunya Central | Arxiu personal
Redacció
21 de setembre del 2016
Actualitzat a les 11:23h
La manresana Sílvia Cubo Pons ha estat escollida com a nova presidenta de l'Associació de Joves Empresaris de la Catalunya Central (Aijec), en substitució del puig-regenc Àngel Noguera, que dirigia l'entitat des del 2011 i que seguirà activament en l'associació.

Amb aquest canvi de presidència, l'Aijec es marca com a objectius generar una connexió entre tots els seus membres de pertinença a un col·lectiu, així com seguir promovent l'emprenedoria i la creació d'empreses entre els joves i l'activitat empresarial basada en els valors i la cultura de l'esforç.

Sílvia Cubo és Directora General d'Assessoria Integral Cubo Pons, S.L (2006), i cofundadora de Keymon (2015). També imparteix formacions i conferències.

Aijec Catalunya Central

La delegació d'Aijec de la Catalunya Central va ser creada de la mà de Montserrat Feliu (Global Office & Outsourcing, S.L.) l'any 2009. El 2011 va cedir el relleu a Àngel Noguera, fundador de Cim Aigua, S.L., empresa dedicada al control i manteniment d'aigües residuals industrials i SUD Energies Renovables, S.L., dedicada al disseny, construcció i promoció de projectes d'energies renovables i eficiència energètica.

Durant aquests darrers anys l'entitat ha estat molt activa i s'ha involucrat en el teixit associatiu, tot participant en diferents actes per fomentar l'esperit emprenedor entre els estudiants i els joves empresaris.

Com a conseqüència del canvi de presidència, la seu territorial de l'agrupació també canviarà d'ubicació. Des d'aquest mes de setembre es troba al carrer Creu Guixera, número 49.