Mbici organitza dos cursos per aprofundir en el món del ciclisme

Es tracta d'una proposta per iniciar-se en l'ús del GPS i una altra centrada en la mecànica i el manteniment de bicicles

Redacció
19 de setembre del 2016
Actualitzat a les 12:02h
La cooperativa manresana Mbici ha organitzat un parell d'activitats pensades per a totes aquelles persones que estan interessades en el món del ciclisme i volen entendre com funciona. La primera proposta és un curs de GPS adreçat a gent que se n'ha comprat un o té la intenció de fer-ho i en vol treure tot el profit. El curs, que només durarà un dia (es podrà escollir si es vol fer el dissabte 1 d'octubre o el diumenge dia 2), tindrà una durada de vuit hores (de nou del matí a una del migdia i de quatre de la tarda a vuit del vespre) i s'estructurarà en tres blocs temàtics. El primer ensenyarà com es preparen rutes amb el GPS; el segon, quin ús té aquest estri i com funciona, i el tercer s'endinsarà en la gestió posterior de dades.

Aquest primer curs té un preu de 30 euros.

La segona proposta és una activitat extraescolar adreçada a menors d'edat i a persones que es volen iniciar en la pràctica del ciclisme. En aquest curs, que durarà tot el curs, s'aprendrà mecànica, s'explicarà com s'ha de mantenir en bon estat el bicicle i com s'ha de conduir tant en zones urbanes com en espais naturals. Hi haurà una part de teoria i una altra de pràctica.
L'activitat té un preu de 20 euros mensuals en el cas d'utilitzar una bicicleta pròpia, i de 30 euros (també mensuals) si se'n vol fer servir una d'Mbici.

Per a més informació i inscripcions cal enviar un correu a mbici@mbici.cat o trucar al 93 872 58 28.