Súria organitza dos cursos per a l'acreditació de competències en TIC

"Prepara't per al certificat ACTIC" i "ACTIC-Nivell bàsic"

Redacció
15 de setembre del 2016
Actualitzat a les 9:42h
L'Ajuntament de Súria portarà a terme enguany dos cursos intensius d'acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC) en nivell bàsic, amb l'objectiu de preparar-se per poder fer la prova del certificat, un cop realitzada la formació.

L'ACTIC permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències en tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) mitjançant una prova per ordinador. La prova és telemàtica i cal fer-la en un centre col·laborador i autoritzat per la Generalitat.

Els temes de la prova estan relacionats amb la cultura digital, l'ús de l'ordinador, la navegació en el món digital i els tractaments d'informació escrita gràfica i numèrica, entre d'altres qüestions.

Els dos cursos previstos són els següents:

- Curs Prepara't per al certificat ACTIC-Nivell 1. És adreçat a persones en situació d'atur, demandants d'ocupació i persones que volen millorar de feina, de nivell formatiu o que es vulguin inscriure a la Borsa de Treball de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Súria. Les sessions tindran lloc del 24 al 28 d'octubre, de 9.15 a 14.15 h. El curs compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona, dins del marc de les accions del recull d'activitats per als Serveis Locals d'Ocupació.

- Curs ACTIC-Nivell bàsic. És adreçat a totes les persones interessades, ja estiguin en atur o siguin treballadors actius. Les sessions tindran lloc del 14 al 30 de novembre, de 20.00 a 22.00 h. Aquest horari és indicatiu, ja que es concretarà abans de l'inici de les sessions. El curs és una iniciativa de l'Ajuntament de Súria i serà impartit per formadors externs.

Les persones interessades hauran de fer la preinscripció a l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament. L'assistència prevista per a cadascú dels dos cursos és de 10 a 12 persones.

Per a més informació cal adreçar-se a l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament (planta baixa de la Casa de la Vila) o trucar al telèfon 93.868.28.00 en el següent horari: de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.00 h.
Arxivat a