El joanenc Ignacio Ávila es queda a les portes de la medalla a Rio

El tàndem format pel bagenc i Joan Font ha quedat quart en la modalitat de persecució de ciclisme en pista

Ignacio Ávila i Joan Font durant la prova aquest dijous a Rio
Ignacio Ávila i Joan Font durant la prova aquest dijous a Rio | Comitè Paralímpic Espanyol
Redacció
09 de setembre del 2016
Actualitzat a les 12:10h
No ha pogut ser. El tàndem format pel joanenc Ignacio Ávila i Joan Font ha perdut aquest dijous la lluita per la medalla de bronze de la modalitat de persecució de ciclisme en pista en caure derrotat pels holandesos De Vries i Bos en els Jocs Paralímpics de Rio, per gairebé un segon de diferència.

Ávila i Font havien aconseguit el tercer millor temps en les rondes classificatòries, però en la lluita per les medalles en els 4.000 metres de persecució van marcar 4'16"674, un temps insuficient per imposar-se a la parella holandesa que va fer 4'15"769.

Aquests són els cinquens Jocs Paralímpics d'Ignacio Ávila, però els primers en que competeix com a ciclista. Abans havia estat a Sidney (2000), Atenes (2004), Pekín (2008) i Londres (2012) competint com a atleta i aconseguint una plata a Austràlia en els 4x400m i un bronze a la Xina, en els 1.500 metres.

Els guanyadors de la prova dels 4.000 metres de persecució en pista han estat els britànics Steve Bate i Adam Duggleby, i la plata se l'han endut els holandesos Vicent Ter Schure i Timo Fransen.