La Festa Major de Sallent té en compte la diada de l'Onze de Setembre

L'Ajuntament del municipi ha preparat un seguit d'actes fomentant les tradicions catalanes amb entitats locals

Redacció
08 de setembre del 2016
Actualitzat a les 11:05h
La Festa Major de Sallent coincideix amb la Diada Nacional de Catalunya. Per aquest motiu, s'han organitzat actes que reivindiquen la tradició catalana i l'estima per la terra.

L'acte institucional, que començarà a dos quarts d'onze del matí i es durà a terme al Parc Municipal Pere Sallés, comptarà amb el ball d'homenatge a càrrec de l'Esbart Vila de Sallent, en col·laboració amb l'Escola Municipal de Música Cal Moliner, que oferirà aquesta peça de Jaume Arnella i Joan Serra que pretén ser la mostra de la dansa tradicional catalana en actes institucionals arreu del país. L'escola de dansa de l'esbart intervindrà en l'acte amb dues actuacions: el ball de Sant Ferriol i la dansa de la Tereseta.

Seguidament, es durà a terme la cercavila dels Gegants de Sallent de la Plaça de la Vila al Parc Municipal Pere Sallés, els quals precediran l'audició de sardanes amb la Cobla Lluïsos de Taradell a la Plaça Sant Antoni Maria Claret.

L'ANC Sallent, en col·laboració amb el consistori, també ha posat a disposició de la població un seguit d'autocars per anar fins a Berga.