L'Estany dóna el tret de sortida a una intensa Festa Major

Música, dansa, tallers, espectacles i un correfoc seran els protagonistes dels quatre dies de rauxa

Redacció
08 de setembre del 2016
Actualitzat a les 10:50h
L'Estany ha començat, aquest dijous 8 de setembre, la seva Festa Major. Ho ha fet amb la inauguració de l'exposició La meva experiència amb els mandales, de l'artista Salut Vilà Vilà, que es podrà veure a la Casa de la Cultura fins aquest diumenge. A les dotze del migdia, el periodista Esteve Soler serà l'encarregat de llegir el pregó de la festivitat, que anirà seguit d'un homenatge a Josep Ramon Viñeta Comas, metge de Moià des de fa molts anys.

Per acabar el dia, a les sis de la tarda, el local d'el Cine acollirà un ball de gala amenitzat pel conjunt musical Stres band. 

Divendres l'activitat lúdica i festiva continuarà amb una cursa popular per a totes les edats, i un concurs de dibuix. A la tarda, els més menuts podran gaudir d'un ball amb confetti i, a les deu del vespre, l'infern s'apoderarà del poble amb un correfoc que tindrà, com a convidats, els Diables de Rubí. Seguidament, la banda The Bombardiers oferirà un concert al local del Cine.

El matí de diumenge estarà replet de campionats (de botifarra, de parxís, de dòmino...) i, també es durà a terme la I Trobada de Teixidores del Moianès, a dos quarts de dotze del migdia, a la plaça del Rellotge de sol.

A les set de la tarda la Coble Mediterrània interpretarà unes quantes sardanes per ser ballades a la plaça del Monestir i a les deu del vespre el grup Ultramar oferirà un repertori d'havaneres acompanyades d'un got de rom cremat.

Diumenge dia 11, Karoli l'home roda de la companyia Professor Karoli durà a terme un espectacle de circ a les onze del matí, que anirà seguit d'un vermut.

La Festa Major de L'Estany culminarà a Berga, que serà on se celebrarà la diada de l'Onze de Setembre, organitzada per Òmnium i l'ANC.
 

Programa de la Festa Major de l'Estany