La Rajadell Trail Race del 6 de novembre obre inscripcions

Rajadell viurà el seu Trail Race el proper 6 de novembre
Rajadell viurà el seu Trail Race el proper 6 de novembre | Ocisport
Redacció
06 de setembre del 2016
Actualitzat a les 14:20h
Rajadell acollirà l'estrena de la Rajadell Trail Race el proper 6 de novembre, en la gran festa de cloenda de la temporada de curses de muntanya a Catalunya. La vila de Rajadell, situada en un punt estratègic al centre del principat i envoltada per muntanyes de gran bellesa, té molta tradició en els esports de muntanya i la Rajadell Trail Race recull el millor de cada prova disputada anteriorment amb dues opcions de competició de 27 i 16 kilòmetres, i una marxa familiar de 5 kilòmetres.

La Rajadell Trail Race será la cursa que posarà punt i final a la Lliga Catalana de Curses de Muntanya i a banda dels millors especialistes catalans s'espera a molts corredors populars i famílies que s'inicien en aquest esport. El recorregut de la Rajadell Trail Race és espectacular i inclou les carenes de la zona del Cogulló i els cims propers des d'on hi ha una de les millors panoràmiques del massís de Montserrat i el pla de Bages.

La versió llarga de la Rajadell Tral Race serà de 27 kilòmetres amb 1.350 metres de desnivell positiu, mentre que la versió de 16 kilometres acumularà 750 metres positius. La marxa popular de 5 kilòmetres és oberta a tot tipus de participants i de totes les edats, i està molt indicada per a realitzar-la en família amb infants.

Les inscripcions ja estan disponibles a www.ticketoci.net