L'Agulla Market fa brillar el pulmó verd de Manresa

Milers de persones han anat, durant el cap de setmana, a fer un volt per veure les més de vint carpes de roba, disseny, complements i gastronomia que s'han col·locat al costat del Centre de Visitants del Parc de la Sèquia

El Parc de l'Agulla ha acollit la primera edició de l'Agulla Market
El Parc de l'Agulla ha acollit la primera edició de l'Agulla Market | Aina Font Torra
04 de setembre del 2016
Actualitzat el 05 de setembre a les 23:05h
Molta gent ja n'estava al corrent, però n'hi havia molta altra que, amb la intenció d'anar a fer un volt pel Parc de l'Agulla per respirar una mica de natura o per fer una becaineta a la gespa ha acabat marxant d'allà amb l'estómac ple i alguna bossa delatadora d'una compra que, sens dubte, no s'esperava fer (i menys al pulmó verd de la ciutat).

L'Agulla Market ha centrat l'atenció de Manresa durant aquest cap de setmana. Una atenció que s'ha vist atallada, en algun moment, per les altes temperatures que han imperat durant el dissabte i el diumenge, però que, quan tocaven les set de la tarda, tornava a gaudir de la seva màxima esplendor.

Més d'una vintena de carpes van col·locar-se, dissabte al matí, al costat del Centre de Visitants del Parc de la Sèquia –un dels organitzadors de l'Agulla Market juntament amb l'empresa manresana Events&Go– i, ininterrompudament van estar oferint i donant a conèixer els seus productes a la gent que passava per allà, fins les deu del vespre. Parades de roba (entre les quals s'hi trobaven les marques creades per joves dissenyadors bagencs, Killing Weekend i Higher Woods); establiments de complements; botigues d'objectes de decoració i d'art; food trucks, i, també, carpes amb tallers per als més menuts van ser les protagonistes d'un cap de setmana que va arrossegar milers de ciutadans de la capital del Bages cap al Parc de l'Agulla.

Si durant el matí, el migdia i les primeres hores de la tarda la gent que hi anava ho feia amb la intenció de comprar alguna cosa o, si més no, mirar què hi havia, a les vuit del vespre l'Agulla Market s'omplia de persones que tenien ganes de menjar alguna cosa dels food trucks i de fer una cervesa fresca tot escoltant la música d'ambient que punxaven els dj's contractats per a l'ocasió. De fet, era durant aquest tram horari quan es concentrava una multitud més gran de gent.

"Tenim un espai fantàstic en aquesta ciutat. Iniciatives com aquesta ens ajuden a valorar la bellesa del Parc de l'Agulla i trenquen, en certa manera, amb la monotonia que hi pot haver al mig d'una ciutat durant el cap de setmana", manifestava una veïna de Manresa; "Tant de bo se'n facin altres edicions", deia una altra; "M'ha agradat molt el mercat però, per mi, han faltat parades", afegia un home. Evidentment, i tal com els mateixos organitzadors han publicat al Facebook, "tenim moltes coses a millorar", però, aquestes iniciatives, sens dubte, són les que fan que una ciutat bategui i es vegi viva i atractiva per a la gent que hi resideix però també per a aquells que hi passen per casualitat.