El Parc de l'Agulla acull aquest cap de setmana el primer Agulla Market

Amb parades de moda, i food trucks, música, animació infantil, màgia o zumba, entre d'altres

Aquest cap se setmana se celebra el primer Agulla Market
Aquest cap se setmana se celebra el primer Agulla Market | Antònia Capella
Redacció
01 de setembre del 2016
Actualitzat a les 18:59h
Aquest cap de setmana se celebrarà la primera edició de l'Agulla Market al Parc de l'Agulla. Un mercat obert que reunirà els apassionats de la moda, l'art, la música i on es faran tallers, animació infantil, màgia i gastronomia amb una àmplia oferta de food trucks en un marc immillorable.

El Market comptarà amb 18 parades amb nous i joves dissenyadors, roba vintage, boho chic, complements, barrets, roba per a nadons, roba de segona mà i objectes decoratius...

A més a més, l'Agulla Market oferira tallers educatius, maquillatge infantil, zumba i altres activitats pels més menuts.

Música

Durant els dos dies hi haurà djs a l'escenari principal, amb els closings diaris de Dj Grozza (Funk, rock & 80s), dissabte, i de Xavi Megolla (Electrònica), el diumenge de 19h a 22h.

Gastronomia

Selecció de food trucks amb gastronomía original i d'alta qualitat: empanades, burguers, gourmet, i una àmplia varietat de food trucks de dolços.

Entrada Lliure dissabte i diumenge de 10h a 22h, al Parc de l'Agulla. Organtzat per l'empresa Manresa d'events, Events and Go i el Berenador.