Els Benet Games reparteixen targetes «rasca i guanya» als Forn de Cabrianes

Els premis són 2.500 baguets, 2.500 pastes i 30.000 monedes "Benets" per bescanviar al festival

Redacció
30 d'agost del 2016
Actualitzat a les 9:48h
Els Benet Games, una proposta d'esports a l'aire lliure organitzada per l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages que tindrà lloc al Bosquet i a Sant Benet de Bages els dies 1 i 2 d'octubre, posa en marxa, a partir del proper 12 de setembre i fins el 26 de setembre, una campanya amb premis a tots els clients del Forn de Cabrianes. Els premis es podran bescanviar als mateixos establiments de la cadena o al llarg dels dies del festival als punts de venta de monedes Benets ubicats al Bosquet de Sant Fruitós.

Durant els quinze dies de la promoció, tots els clients de qualsevol dels establiments del Forn de Cabrianes associats a la campanya rebran una targeta "rasca i guanya" amb la seva compra. Els premis directes són 2.500 baguets, 2.500 pastes i 30.000 monedes Benets —un Benet és una moneda de plàstic especialment dissenyada pel festival que equival a un euro— que podran ser utilitzades per participar a les nombroses activitats infantils i familiars esportives a l'aire lliure dels Benet Games, un festival que es consolida en l'agenda de propostes lúdiques de primer nivell de la Catalunya Central.

En relació al festival, a banda dels esports també hi haurà exhibicions, actuacions musicals amb entrada gratuïta i competicions esportives com el Campionat de Catalunya i Espanya de Biketrial, un Open Infantil de BTT, el Trofeu Gran Premi Regió7 de Cronometratge Individual de bicicleta de muntanya, una caminada i pedalada popular fins a Sant Benet de Bages o la cursa d'obstacles Four Factors, entre d'altres.