L'ICL Manresa comença la pretemporada guanyant l'Actel Força Lleida

Els d'Ibon Navarro derroten els del Segrià per 77 a 81 en un partit disputat a Vielha

L'equip d'Ibon Navarro ha guanyat el seu primer partit de pretemporada
L'equip d'Ibon Navarro ha guanyat el seu primer partit de pretemporada | Arxiu/J. Alberch
28 d'agost del 2016
Actualitzat a les 20:02h
El nou ICL Manresa ha començat guanyant la preparació de la temporada 2016-2017. En el primer partit davant el Lleida. El partit ha estat igualat, i marcat pel cansament físic acumulat durant aquesta setmana de feina intensa a Vielha. L'inici del partit ha estat, com sol ser habitual en els partits de pretemporada, erràtic i amb desencert. Parcial de 3-2 per a l'Actel Força Lleida en els primers minuts, amb moltes pilotes perdudes a ambdues bandes.

En l'ICL Manresa, que ha sortit amb un equip fet de nous fitxatges, han anotat 14 punts Pere Tomàs i Joe Trapani, mentre que Scott Suggs n'ha aconseguit fer 12. El base serbi Aleksandar Cvetkovic ha mostrat pinzellades del seu bon lideratge, i ha fet un bon marcatge d'u contra u, tot i estar encara en el seu millor to físic. Lluís Costa ha jugat també en la posició de base, amb molta intensitat i robant 4 pilotes.

Scott Suggs, en la posició de 2, ha estat actiu en defensa, i ha generat joc en atac, assumint galons ofensius. Han jugat també com a escortes Román Montañez, que també ha actuat de base, i Petar Aranitovic. El de Sant Joan ha actuat també coma base en algun moment, i ha aconseguit fer 4 punts des dels tirs lliures. Aranitovic ha fet llançaments exteriors i ha jugat amb criteri.

Pere Tomàs ha estat actiu, generant joc sense pilota i anotant també 14 punts. Romaric Belemene ha aconseguit anotar un triple i capturar un rebot ofensiu abans d'anotar una safata. Ha tingut minuts també el jove Guillem Jou.

Pel que fa als pivots, molta energia de Joe Trapani, actuant amb verticalitat i amb poder en el rebot ofensiu. Patrik Auda, en la seva línia, molt regular i sumant, tant en posició d'ala-pivot com de pivot. Luksa Andric està recuperant el tacte, però se li han vist bones finalitzacions i bons moviments sota el cèrcol. Marjan Cakarun ha pogut fer cistelles importants, com un 2+1 en els darrers minuts. Deng Mayot ha tingut també minuts i ha aconseguit capturar un rebot.