La plaça Europa i la Plana de l'Om guanyen protagonisme musical

L'Orquestra Tropical i la Swing Tenes Band van actuar-hi el divendres

La Swing Tenes Band ha fet ballat tothom a la plaça Europa
La Swing Tenes Band ha fet ballat tothom a la plaça Europa | Àlex Gómez Ribera
27 d'agost del 2016
Actualitzat a les 3:29h
Una de les intencions dels organitzadors de la Festa Major d'enguany ha estat ampliar l'oferta musical i repartir-la en altres espais que vagin més enllà de la plaça Sant Domènec, principal escenari de la festa Major. Alguns d'aquests indrets triats han estat la plaça Europa i la Plana de l'Om, una manera de diversificar l'oferta i també d'omplir d'actes de Festa Major altres punts del Barri Antic de la ciutat.

Aquest divendres a la nit es van posar en pràctica aquestes intencions i es van celebrar concerts en els dos espais. Per una banda a la plaça Europa hi va actuar la Swing Tenes Band, que va portar-hi el swing, un tipus de música i ball que darrerament s'ha fet força popular a Catalunya. Durant dues hores la banda va fer ballar de valent els que es van acostar a la plaça, per acabar la Swing Tenes Band va baixar de l'escenari amb els seus instruments i va tocar un parell de peces a tocar els balladors. L'activitat a la plaça Europa continua aquest dissabte amb música de ball de ritmes llatins i diumenge amb l'actuació del grup Espurnetes. Els actes de la plaça Europa s'han organitzat coordinadament amb entitats com Bon Hop de Swing o l'Associació de Ball Amics de la Salsa.

D'altra banda, el mateix divendres la plana de l'Om bullia amb la música del grup bagenc Orquestra Tropical, aquest grup de versions va fer ballar i saltar amb força un públic que va fer petita la part central d'aquest emplaçament. La formula de fer concerts a la Plana de l'Om també continua els altres dies de Festa Major, aquest dissabte hi ha prevista una Disco Mòbil amb DJ HINO i diumenge serà el torn de DJ Mon.
 

La plana de l'Om ha bullit amb la música del grup bagenc Orquestra Tropical. Foto: Àlex Gómez Ribera