L'ICL Manresa tornarà a fer un partit de presentació davant el seu públic

El rival serà el Zenit de Sant Petersburg el proper 15 de setembre

L'ICL Manresa jugarà contra el Zenit de Sant Petersburg el 15 de setembre
L'ICL Manresa jugarà contra el Zenit de Sant Petersburg el 15 de setembre | AjM
26 d'agost del 2016
Actualitzat a les 19:34h
Després d'unes temporades sense fer-ho, l'ICL Manresa tornarà a fer un partit de presentació al Nou Congost. El proper 15 de setembre, l'equip dirigit per Ibon Navarro s'enfrontarà al Zenit de Sant Petersburg, un dels millors equips de la lliga russa. Així, el club del Nou Congost compleix una petició dels seus aficionats, que podran veure els nous jugadors abans de començar la competició oficial. El partit es jugarà a dos quarts de vuit del vespre i aquells aficionats que ja hagin retirat el seu carnet no hauran de pagar res. La resta de seguidors hauran d'abonar 8€ si són majors de 23 anys i 5€ si són més joves. Les entrades es posaran a la venda el dia 1 de setembre. 

L'ICL Manresa aprofitarà l'estada que els russos faran a Catalunya per poder disputar aquest partit. A les seves files, compten amb jugadors com ara Stefan Markovic, exjugador del Valencia Basket i l'Unicaja, el base Ryan Toolson, o l'aler-pivot americà Aaron White. 

El Zenit de Sant Petersburg és un dels clubs històrics del basquetbol rus. És una secció professional del club de futbol del mateix nom. Inicialment, jugava els seus partits a la localitat de Lyubersty sota el nom de BC Dinamo Moscow Region. L'any 2014 es va moure cap a Sant Petersburg però va mantenir els drets federatius. Això li va permetre jugar la lliga russa i la VTB League, competició que engloba diversos clubs de l'extinta Unió Soviètica. La temporada passada, el Zenit va ser tercer de la lliga domèstica. També va participar a l'Eurocup, segona competició europea. Van caure contra el Nizhny Novgrod del seu mateix país a la ronda de vuitens de final. El proper curs, l'equip rus tornarà a jugar la mateixa competició europea 
Arxivat a