El Dúo Dinámico, en doble concert al Kursaal aquest proper dilluns i dimarts

A hores d'ara només queden entrades per al segon concert

Redacció
26 d'agost del 2016
Actualitzat a les 18:24h
Dúo Dinámico farà dos concerts a Manresa
Dúo Dinámico farà dos concerts a Manresa | Promocional
Un cop més per la Festa Major de Manresa, el Dúo Dinámico actuarà a la sala gran del Kursaal. Serà el proper dilluns, 29 d'agost a les 18h –en un primer concert que ja té les entrades exhaurides- i dimarts també a les 18h, en un segon concert pel qual encara queden entrades. 

La gira Somos Jóvenes del Dúo Dinámico, el duet més important de la música espanyola des dels seus inicis en la dècada dels 60, portarà al Kursaal els èxits dels seus més de 55 anys en el món de la música, acompanyats per 6 músics oferint un emocionant concert, per viure amb el seu públic una gran vetllada plena de records i grans emocions. Quisiera Ser, Eres tú, Somos Jóvenes, Quince Años tiene mi Amor, Lolita, Perdóname i La, La, La o Resistiré, entre moltes d'altres, es podran escoltar al Kursaal interpretades pels mítics Ramon Arcusa i Manuel de la Calva, el Dúo Dinámico, també reconeguts en el món de la música pel seu gran treball com autors i productors de grans artistes, (com ara Julio Iglesias). 

Les entrades per veure el Dúo Dinámico, que espera repetir l'èxit del doble concert que ja hi van fer per la Festa Major de Manresa del 2011, tenen un preu de 38€ (36€ amb Carnet Galliner i majors de 65).