La web de l'Ajuntament retransmetrà en directe el pregó de Festa Major

Maria Mercè Conangla i Jaume Soler, creadors de la Fundació Àmbit Ecologia Emocional, pronunciaran per primera vegada un pregó a dues veus

Redacció
26 d'agost del 2016
Actualitzat a les 12:36h
L'Ajuntament de Manresa retransmetrà en directe a través de la web municipal el pregó de Festa Major de Maria Mercè Conangla i Jaume Soler, que se celebrarà el dissabte 27 d'agost, al Saló de Sessions del consistori, a les 12.30 h.

A l'acte hi assistirà l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent; i el regidor de Turisme i Festes, Joan Calmet; en acabar, una actuació musical de l'Orfeó Manresà posarà el punt i final a l'esdeveniment. 

Aquest és el primer cop que el pregó institucional es farà a dues veus, els seus protagonistes, Conangla i Soler, són manresans, experts en l'àrea de l'autoconeixement i creadors de la Fundació Àmbit Ecologia Emocional, que enguany celebra el seu vintè aniversari.

La institució destaca per ser capdavantera en el creixement personal, basant-se en un sistema que ofereix espais i eines per aprendre a millorar de forma individual i col·lectiva i a gestionar el món emocional i relacional.