Ràdio Manresa oferirà un programa en directe de la Festa Major

Serà dilluns, de 12 a 2 del migdia

Redacció
26 d'agost del 2016
Actualitzat a les 9:22h
Ràdio Manresa ha preparat un programa especial d'entrevistes que farà un balanç dels actes de Festa Major de Manresa amb la presència de l'alcalde Valentí Junyent, els pregoners d'enguany Mercè Conangla i Jaume Soler, i els recents proclamats Hereu i Pubilla de la capital del Bages. 

En l'especial també hi intervindrà el Dúo Dinámico, els músics Manuel de la Calva i Ramon Arcusa, que actuaran al teatre Kursaal els dies 29 i 30. De fet, el programa radiofònic regalarà entrades per l'espectacle de dimarts 30 a les 18h als oients que participin telefònicament, amb la col·laboració del responsable d'El Galliner, Joan Morros. A banda, hi haurà més música amb el grup manresà Sherpah i l'entitat Xàldiga llançarà les recomanacions per viure amb seguretat el Correfoc. 

El programa serà presentat per Sergi Lladó i es podrà seguir en directe dilluns de 12h a 14h per les sintonies de la Cadena SER (95.8 FM i 1.539 OM) o a través de www.canaltaronja.tv. A banda, en l'edició de l'informatiu Hora 14, d'un quart de 3, s'oferirà tota la informació de la Festa Major de Manresa.