Les veteranes de l'Avinent s'internacionalitzen

Les veteranes de l'Avinent competiran a Itàlia dissabte que ve
Les veteranes de l'Avinent competiran a Itàlia dissabte que ve | CAM
Redacció
25 d'agost del 2016
Actualitzat a les 10:56h
La formació veterana de l'Avinent Manresa s'internacionalitzarà, prenent part, el dissabte 3 de setembre, en l'European Masters Athletics Teams Meeting que es disputarà a la localitat italiana de Gavardo (Lombardia). 

L'Stadio Comunale "Karol Wojtyla" serà l'escenari d'una competició que reunirà les 6 millors formacions italianes d'aquest 2016 i la formació manresana. Així doncs, el club de la capital del Bages s'haurà d'enfrontar a l'Assi Giglio Rosso Firenze; a l'Atletica Insieme New Foods Verona; a l'Atletica Virtus Castenedolo; a l'Atletica Ambrosiana; a l'Sportclub Merano BZ019, i a l'Atletica Santamonica.

Seran nou les dones que prendran part de la competició, que començarà amb els 100 metres llisos, que correrà Sílvia Cortès, i seguirà amb els 400 metres llisos, de la mà d'Eulàlia Torrescasana; els 1500 metres llisos, amb Manela Martínez; els 200 metres tanques, que disputarà Lita López; el salt d'alçada, per part de Loli Jiménez; el salt de llargada, que també protagonitzarà Lita López; el llançament de javelina, de la mà de Carme Bes, i el llançament de pes, a càrrec de Lourdes Rossinyol.

Per acabar, hi haurà dues curses d'obstacle, una de 100 metres i l'altra de 400. La primera la duran a terme Carme Bes, Maria Rosa Busquets, Maria del Valle González i Manela Martínez. En la de 400 metres hi prendran part Eulàlia Torrescasana, Lita López, Loli Jiménez i Sílvia Cortès.