La Festa Major de Sallent aposta per un programa per a tots els públics

Entre els actes hi ha una Festa Holi, el concert de Macedònia, actes per la Diada i una nit jove amb DJ's locals

Redacció
24 d'agost del 2016
Actualitzat a les 9:51h
L'obertura de l'Antic Escorxador com a espai lúdic acollirà algunes de les principals novetats com són la festa Holi i la de l'escuma; a més, és on hi tocaran els DJ's sallentins en la Nit Jove amb DJ JuanMa. L'Ajuntament ha apostat per ubicar els actes més nocturns en aquestes instal·lacions del Camí de Cabrianes per respectar el descans dels veïns/es.

Els més petits tindran inflables i la representació El Llop i les cabretes, i també l'actuació del grup Macedònia que commemorarà el 10è aniversari del Consell d'infants sallentí. Hi haurà més música amb els concerts i balls de nit de les orquestres Rosaleda, Juniors i Saturn; així mateix, els Hotel Cochambre s'encarregaran del ball de confeti que tancarà la festa després d'un espectacle piromusical al Pont Nou.

Coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya, com cada any, es realitzarà un acte institucional amb ball d'homenatge al Parc Municipal Pere Sallés amb la col·laboració de la Coral Nova Harmonia, el Consell d'Infants i l'Esbart Vila de Sallent. A més, l'ANC de Sallent ha organitzat la sortida d'autocars cap a Berga per assistir a l'acte La república de la cultura. Un diumenge que també tindrà cercavila dels Gegants de Sallent i als Castellers de Cerdanyola, a banda de sardanes.

Altrament, hi haurà una competició de canoes, una marxa de torxes, tornejos de billar, tennis i pàdel, partits de petanca i futbol, un concurs de paelles, tirades amb arma, exposicions de filatèlia, pintura i fotografia, i premis de poesia, entre d'altres actes que es poden consultar al web de l'Ajuntament de Sallent.