AKI i Fundació Rosa Oriol signen un conveni de col·laboració

Sor Lucía i Núria Padilla
Sor Lucía i Núria Padilla | AKI
Redacció
24 d'agost del 2016
Actualitzat a les 9:44h
AKI Manresa commemora la setmana del 22 al 27 d'agost el seu setè aniversari, i ho fa amb diferents activitats obertes a la participació del públic. Durant la setmana a banda dels descomptes, ofertes i subhastes exclusives hi hauran tallers diaris gratuïts, esmorzars i l'habitual barbacoa per a clients que es celebrarà el proper dissabte 27 d'agost de 13 a 15h.

Coincidint amb el setè aniversari la directora de l'establiment AKI Manresa, Núria Padilla ha iniciat un conveni de col·laboració amb Sor Lucia Caram i la Fundació Rosa Oriol en diferents accions solidàries, incloent el projecte #Invulnerables i l'acondiciament de pisos per a persones en risc d'exclusió social i el darrer que té per objectiu ajudar a que Manresa torni a mirar al riu, promovent una mobilització ciutadana per Netejar la llera del riu. Aquesta acció que es realitzarà el dissabte 17 de setembre i a la que estan convidats tots els ciutadans de Manresa, es promoguda amb persones que es beneficien dels projectes de la Fundació i de serveis socials i de voluntaris, persones que volen contribuir a que tinguem una Manresa més neta i bonica.

La botiga de bricolatge cedirà un espai per donar suport a aquest darrer projecte. Aquelles persones interessades que vulguin col·laborar podran donar eines destinades al projecte mitjançant dos vies: 

El lliurament d'eines pròpies en un punt de recollida de la botiga AKI de Manresa

O bé comprant-ne de noves a AKI i donant-les als voluntaris que hi seran durant els dies 26 i 27 de setembre. S'acceptaran eines com: Desbrossadores, rastells, tisores, tisores podadores, tallabranques, pales, pics, destrals i tot allò útil per fer les tasques de neteja que els voluntaris faran el proper dia 17 de setembre, que tot plegat es un retorn de la solidaritat en benefici de la Ciutat