El txec Patrik Auda renova amb l'ICL Manresa

L'ala-pivot jugarà una temporada més al Bages, després d'haver fet una mitjana de 9,1 punts i 4,6 rebots en els 10 partits que va disputar la passada temporada

Redacció
30 de juliol del 2016
Actualitzat a les 15:36h
Auda seguirà vestint la samarreta de l'ICL Manresa. El pivot txec i el club bagenc han arribat a un acord per a la propera temporada, després que el jugador jugués els darrers 10 partits de la lliga regular a les ordres d'Ibon Navarro.

Patrik Auda (nascut a Brno el 29 d'agost del 1989) renova la seva vinculació amb el Bàsquet Manresa. Després de fer una bona recta final de lliga amb l'equip vermell, club i jugador s'han posat d'acord per allargar el contracte una temporada més. Com ja sap el públic del Nou Congost, Auda és un ala-pivot de 2,06 metres versàtil, amb capacitat física per penetrar, esmaixar, però també amb bon tir exterior. A més, també pot actuar com a “cinc”. El seu contracte és per una temporada.

Pere Romero, Director Esportiu de l'ICL Manresa, diu del pivot txec que "ha mostrat molt interès en tot moment per quedar-se, i ha fet un esforç per seguir a l'ICL Manresa, després de fer una recta final de lliga més que acceptable». A més, Romero també destaca que «és un jugador que pot jugar en la posició d'ala-pivot i també la de pivot, i des que va acabar la temporada regular el club també ha estat interessat en què es quedés".
Arxivat a