Els Tirallongues porten tres castells de 7 a Blanes

Els Tirallongues van descarregar tres castells de 7 a Blanes
Els Tirallongues van descarregar tres castells de 7 a Blanes | Tirallongues
Redacció
26 de juliol del 2016
Actualitzat a les 16:22h
La colla castellera Tirallongues de Manresa va descarregar, el passat dissabte, 3 castells de 7 a la diada castellera de la Festa Major de Blanes organitzada pels Castellers de l’Alt Maresme (Els Maduixots), on hi van actuar les dues colles amb el suport del nombrós públic assistent que va aplaudir de valent cada una de les construccions que s’hi van aixecar.

Passaven uns minuts de 2/4 de 8 de la tarda quan els Maduixots van entrar a plaça amb un pilar de 4 caminant; els Tirallongues per la seva part van aixecar dos pilars de 4 simultanis.

En les rondes els manresans van començar amb un 3 de 7 amb agulla, el castell més important que portaven per la diada, un castell que van executar formidablement sense cap mena de problema i que va confirmar el domini que té la colla en aquests tipus de construccions. En segona i tercera ronda els de la camisa ratllada van descarregar amb solvència un 3 de 7 i un 4 de 7 parats. En ronda de pilars els Tirallongues van descarregar un pilar de 5, concretament el pilar de 5 número 300 de la colla manresana. Finalment es van descarregar 2 pilars de 4 simultanis.

Els Maduixots en primera ronda van descarregar un 4 de 7, en segona ronda van fer un intent desmuntat de 4 de 7 amb agulla, en la repetició van tornar a optar pel mateix castell i abans que quedés carregat la construcció va cedir i el castell va fer llenya. En tercera ronda van descarregar un 3 de 6 i en ronda de pilars un pilar de 4 primer, i un altre pilar de 4 després.

Ara els Tirallongues estan en el punt important de la temporada, les dues properes actuacions són de les més importants. El dia 6 d’agost aniran a actuar a Millars (Catalunya Nord) juntament amb els castellers del Riberal i el dia 28 d’agost tenen l’actuació de Festa Major de Manresa amb els Bordegassos de Vilanova i els Castellers de Terrassa, dues actuacions que prometen molt i que han de servir a la colla per mostrar el treball realitzat al llarg de la temporada.