L'Oficina de Turisme organitza una jornada per als comerciants

Botiguers de Manresa abans de fer la visita turística
Botiguers de Manresa abans de fer la visita turística | AjM
Redacció
25 de juliol del 2016
Actualitzat a les 11:17h
L'Oficina de Turisme de Manresa va organitzar, ahir diumenge 24 de juliol, una jornada de familiarització, famtrip, adreçada a les associacions de botiguers i comerciants de Manresa amb l'objectiu de donar a conèixer el patrimoni manresà a través de la mirada dels turistes, per tal que els comerços puguin, si s'escau, donar informació turística als clients i paral·lelament, millorar l'autoestima envers la ciutat.

La jornada va començar a les 10 del matí a l'Oficina de Turisme on el regidor de Turisme i Festes, Joan Calmet, va donar la benvinguda als assistents. Des de la plaça Major, el grup es va traslladar a la Seu, principal monument manresà, on les guies van explicar els elements més destacats. Posteriorment, el grup va continuar cap a la Cova de Sant Ignasi, i en acabar, van visitar la Capella del Rapte i el Centre d'Acollida de Pelegrins.

El grup va seguir el recorregut cap al carrer Sobrerroca fins a la plaça Sant Domènec, baixant pel carrer Sant Miquel, on van visitar el nou Espai 1522, la ciutat d'Ignasi. La jornada va finalitzar al Teatre Kursaal, on els participants van dinar.

Aquest és el segon famtrip que es porta a terme des de turisme darrerament, ja que el passat 20 de juny es va organitzar un altre adreçat als allotjaments del Bages.