El comitè d'Autema es tanca a l'empresa per un acomiadament

Els representants sindicals argumenten que es tracta d'un cas de "persecució sindical"

Redacció
22 de juliol del 2016
Actualitzat a les 19:43h
Cabines de cobrament de l'autopista Terrassa - Manresa
Cabines de cobrament de l'autopista Terrassa - Manresa | Pere Fontanals
Els membres del comitè d'empresa d'Autema, format íntegrament per membres de CCOO, i representants del sindicat s'han tancat aquest divendres a la tarda a les oficines de l'empresa concessionària de l'autopista Terrassa - Manresa com a mesura de pressió per l'acomiadament d'un treballador. Els sindicalistes, que han estat tancats cinc hores, han posposat l'acció davant del compromís de l'empresa de mantenir una reunió el proper dilluns al matí.

El president del comitè, Christian Munuera, ha denunciat a NacióManresa que l'acomiadament del company és un cas de "persecució sindical" ja que arran de l'aplicació de les bonificacions de la Generalitat "la circulació de vehicles ha crescut molt i continuem sent els treballadors de cabina els que atenem les incidències a peu de pista, amb la pressió que suposa". "Ens trobem", segueix, "que des d'un peatge hem d'atendre les incidències d'altres peatges mentre fem la feina de cabina, sense que hi hagi un centre de control".

El comitè reclamarà a l'empresa la readmisió del treballador acomiadat i l'augment d'hores per poder atendre a la cabina i les incidències.
Arxivat a