L'Associació d'Empresaris de Sant Vicenç estrena logotip

Redacció
22 de juliol del 2016
Actualitzat a les 17:56h
Logo de l'Associació d'Empresaris de Sant Vicenç
Logo de l'Associació d'Empresaris de Sant Vicenç | AESVC
L'Associació d'Empresaris de Sant Vicenç de Castellet, recentment constituïda ja té imatge. En les primeres reunions dels empresaris impulsors de la iniciativa d'organitzar-se i constituir l'associació, varen contactar amb l'empresa Montana Colors SL per sol·licitar-els-hi la col·laboració en el disseny del logo. Poc després Montana Colors va proposar tres dissenys diferents que l'entitat va sotmetre a votació de totes les empreses de polígons de Sant Vicenç de Castellet. 

Amb un 80% de la totalitat dels vots rebuts, aquesta va ser la imatge seleccionada per representar la unió de les empreses de polígons de Sant Vicenç. 

La característica principal de la imatge és situar-la en el territori, dibuixant el castell de Castellet, símbol de la nostra població i aplicant el colors verd i blau en diferents intensitats. 

En breu l'Associació inciarà visites a les empreses per començar eleborar un pla estrategic que ha de recollir les necessitats generals del polígons de Sant Vicenç de Castellet i les especifiques de cada zona industrial.