Fibracat tanca un acord per oferir Lliga i Champions la propera temporada

L'operadora manresana estendrà properament la seva oferta per l'eix del Llobregat fins a Navàs i té previst ampliar els seus serveis a fora del Bages el 2017

Meritxell Bautista presenta la nova app de Fibracat per accedir als continguts de TV des del mòbil
Meritxell Bautista presenta la nova app de Fibracat per accedir als continguts de TV des del mòbil | Pere Fontanals
Redacció
21 de juliol del 2016
Actualitzat a les 15:19h
L'operadora manresana Fibracat oferirà a partir de la propera temporada la Lliga espanyola de futbol, la Copa del Rei i la Champions després de l'acord que ha tancat amb Mediapro, propietària dels drets de televisió de la Lliga BBVA, la Champions i la Premier Leage anglesa. La temporada passada ja va arribar a un acord de tres anys per oferir als seus clients la Champions, i a partir de la propera temporada també oferirà les lligues espanyola i anglesa gràcies a un nou acord, també per a tres anys, mitjançant la central de compres Deion Comunicaciones.

D'aquesta manera Fibracat s'equipara a les tres grans operadores de telecomunicacions del mercat pel que fa a l'oferta de futbol, que se suma a l'ampla oferta de sèries, cinema i documentals que ja oferia fins ara.

A més a més, l'operadora manresana oferirà a través de FibracatTV una interface dinàmica adaptada a tots els dispositius mòbils i de tauletes que oferirà accedir a nous continguts i connectar-se als canals de la graella en paral·lel a la televisió.

Meritxell Bautista, Directora Comercial de Fibracat recorda que "som l’únic operador local de la comarca del Bages que ofereix aquesta possibilitat, tenint en exclusiva els drets a totes les poblacions on opera l'operadora".

Fibracat oferirà, per tant, a tots els seus clients el Paquet LaLiga amb vuit partits per jornada en exclusiva, sempre amb el FC Barcelona i el Reial Madrid i el primer clàssic de la Lliga, a més de la Copa del Rei.

FibracatTV consta d’una amplia graella de canals oberts de manera gratuïta (més de 50 canals nacionals i internacionals) i una part Premium de canals amb les millors sèries i pel·lícules, documentals, programes musicals i infantils, i canals de quotidianitat, entre d’altres.

Els canals Premium que ofereix actualment FibracatTV són AMC, XTRM, BUZZ, Canal Panda, Sol Música, Somos, Canal cocina, Decasa, Hollywood, Odisea, Sundance, Crimen & Investigación, Historia, A&E, Fox, Fox Life, Calle 13, SyFy, TNT, TCM, Comedy Central, MTV, Baby TV, National Geographic, Nat Geographic Wild, Viajar, Bein Sports, Bein Sports LaLiga, Nickelodeon, Nick Jr., VH+1, MTV Rocks i d’altres canals importants que s’afegiran en breu a la oferta.

Josep Olivet, Director Tècnic de Fibracat ha explicat que "hem preparat tots els equips perquè s’adaptin a qualsevol qualitat de senyal. Això permet que qualsevol client de Fibracat, pugui veure sense talls i adaptat a la qualitat del seu dispositiu qualsevol dels nostres continguts. A més, podrà gaudir dels continguts en qualitat HD al seu televisor dins la xarxa de Fibracat".

Amb la presentació de FibracatTV, l’operadora manresana, es presenta com una de les opcions més potents a la comarca del Bages en serveis d’Internet, telefonia fix i mòbil i TV online.

Actualment Fibracat ofereix els seus serveis a Manresa, Sant Joan de Vilatorrada, Santpedor, Callús, Sant Fruitós de Bages, Sant Vicenç de Castellet i properament obrirà la línia del Cardener amb Artés, Sallent i Navàs. Per a 2017 té previst sortir ja de la comarca del Bages amb la voluntat de ser present a tota Catalunya sobre el 2020.