Els usuaris d'Ampans reben l'estiu amb una festa al Silenci

Ampans va celebrar l'arribada de l'estiu al Silenci
Ampans va celebrar l'arribada de l'estiu al Silenci | Ampans
Redacció
20 de juliol del 2016
Actualitzat a les 18:36h
Silenci Manresa va acollir dimecres passat una festa adreçada a les persones usuàries dels serveis d'atenció diürna d'Ampans per celebrar l'arribada de l'estiu.  

La festa  va ser gratuïta per als participants gràcies a  la col·laboració de l'Obra social la Caixa dins d'un projecte que impulsa aquesta entitat i que té per objectiu que les persones amb discapacitat intel·lectual puguin gaudir d'espais d'oci de qualitat.

Per als participants és una oportunitat única de gaudir d'una experiència que per a la majoria de persones pot ser habitual en el seu temps d'oci. Des d'Ampans s'ofereix els suports necessaris per facilitar l'accés, de manera autònoma, a les persones que hi participen.

Vestits de blanc i tons clars, els participants van assistir a una festa de benvinguda de l'estiu amb tots els detalls  i van ser rebuts per un photocall de Silenci per immortalitzar el moment d'arribada.

A l'esdeveniment hi van assistir uns 300 participants, entre persones usuàries d'Ampans,  professionals de l'entitat i un equip de 14 voluntaris de CaixaBank  que van  oferir suport, ballar i animar la festa amb la gent d'Ampans.

Tant els participants com les tres entitats col·laboradores han valorat molt positivament l'esdeveniment, que és la segona vegada que se celebra. 
Arxivat a