Els centres històrics de Cardona, Súria i Solsona es promocionaran conjuntament

Oferiran packs per participar en les visites guiades que es porten a terme en els tres municipis durant els caps de setmana i els dies festius

Redacció
20 de juliol del 2016
Actualitzat a les 14:01h
Els ajuntaments de Solsona, Cardona i Súria han impulsat una promoció turística conjunta per visitar els centres històrics d'aquests tres municipis del Cardener. La compra del 'pack' promocional, que ofereix preus més econòmics per visitar els tres conjunts, es pot fer presencialment a les respectives oficines de turisme o, per internet, a través del portal http://entrades.cardonaturisme.cat

L'objectiu d'aquesta iniciativa és impulsar el turisme del territori amb un producte conjunt que està pensat especialment per al públic familiar. Els alcaldes de Solsona, Cardona i Súria oficialitzaran l'acord de promoció turística intermunicipal en un acte que tindrà lloc el divendres 29 de juliol al Poble Vell de Súria.

Resseguint el Cardener!

La promoció s'ha posat en marxa aquest mes de juliol amb el lema Resseguint el Cardener!. Els compradors del pack podran participar en les visites guiades que es porten a terme en els tres centres històrics durant els caps de setmana i els dies festius. La validesa de la promoció serà de sis mesos a partir del moment de la compra.

Els preus d'aquesta promoció conjunta són els següents:

- Tarifa general: 10 euros (estalvi de 4 euros).
- Tarifa reduïda per a joves de 12 a 15 anys i per a pensionistes: 8 euros (estalvi de 2 euros).
- Tarifa per a infants de 7 a 11 anys: 5 euros.
- Menors de 7 anys: gratuït.

Els tres ajuntaments han editat un fulletó informatiu sobre aquesta promoció i els atractius dels respectius centres històrics. Aquest material serà distribuït pels principals centres i establiments turístics de la Catalunya central. La promoció conjunta dels centres històrics de Solsona, Cardona i Súria compta amb el suport de l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona i del Geoparc Mundial Unesco de la Catalunya Central.
Arxivat a