El president del PP de Barcelona destaca el creixement de vots del partit al Bages

Militants del PP al Bages amb el president provincial del partit, Alberto Villagrasa
Militants del PP al Bages amb el president provincial del partit, Alberto Villagrasa | PP
Redacció
20 de juliol del 2016
Actualitzat a la 13:57h
El president del Partit Popular a la província de Barcelona, Alberto Villagrasa, ha participat en un acte amb els apoderats del Partit Popular al Bages. Durant la trobada, acompanyat pel president comarcal, Jaume Mira, els dos presidents han expressat la seva satisfacció pels resultats obtinguts a la comarca a les darreres eleccions generals del 26 de juny. El president provincial ha manifestat que "el creixement en vots del Partit Popular a la comarca, on s'ha crescut en 25 dels 30 municipis, demostra que la gent valora l'estabilitat econòmica que ha portat el govern del PP".

Pel president Popular "en aquestes eleccions hem recuperat part dels vots que vam perdre a les municipals, en part per les mesures i reformes que es van haver d'aplicar amb motiu de la crisi. Ens hem dedicat a treballar discretament, sense fer gaire soroll i sobretot sense crispació, en allò que son els veritables problemes de les persones; tenir treball, pagar les hipoteques, arribar a fi de mes, en definitiva garantir l'estat del benestar, les pensions, la sanitat... i això es el que els ciutadans ho han valorat i així ho han expressat amb el seu vot".

En aquest sentit Alberto Villagrasa, que ha recordat que el partit a la província ha obtingut 165.000 vots, per davant de Cs i de CDC, s'ha dirigit "a aquelles formacions polítiques que han volgut convertit al PP en un partit insignificant" i els ha dit que "a Catalunya el Partit Popular ha estat l'únic partit que ha crescut en vots, en percentatge i en diputats. Des de Catalunya hem col·laborat activament en l'increment de 14 diputats a tota Espanya. Qui diu encara que el Partit Popular català és un partit residual?". 

En aquesta línia el president provincial ha parlat del resultat a la comarca on el PP ha crescut en 848 vots, en 25 dels 30 municipis; mentre altres formacions com Unió ha perdut 1.706 vots i C's ha baixat en 2.000 vots. Per Alberto Villagrasa ara toca consolidar aquest remuntada i per això es fonamental el paper dels regidors i de les juntes locals.

Finalment Villagrasa ha demanat "responsabilitat a totes les formacions polítiques per tenir un govern estable a Espanya lo abans possible, respectant la decisió del resultat a les urnes".

Per la seva part el president comarcal, Jaume Mira, va valorar molt positivament els resultats d'aquestes eleccions i va dir que "sense fer soroll han tornat els bons resultats". El president comarcal s'ha mostrat molt satisfet amb els resultats a la comarca i a Manresa on "amb els 354 vots més que hem aconseguit el partit Popular tornaríem a l'Ajuntament amb 2 o 3 regidors".

Finalment Jaume mira considera que ara "amb un PP reforçat i amb cap partit sense majoria es un moment de grans consensos". En aquest sentit ha demanat que "es deixi governar, lo abans possible, a la força més votada, i tenir un govern estable després de sis mesos sense govern. Voluntat política i diàleg per pactar i tirar endavant en aquesta legislatura grans lleis en ensenyament, sanitat o el finançament de les autonomies, temes que han de generar grans consensos"- ha conclòs.