L'òpera tanca amb èxit la primera edició d'Ad Libitum de Castelladral

L'Ad LIBitum ha tancat la seva estrena amb òpera
L'Ad LIBitum ha tancat la seva estrena amb òpera | Carles Estrada
Redacció
18 de juliol del 2016
Actualitzat a les 22:38h
Aquest dissabte al vespre Castelladral va ser un espectacular escenari del tast d'òpera que tancava la primera edició de Ad LIBitum que es va iniciar la setmana passada amb amb un concert de guitarra clàssica.

Unes 85 persones van assistir al tast, on es va poder gaudir del sopar degustació de la cuina del xef Quim Miró (cuina honesta) maridat amb els vins del celler Oller del Mas i Abadal, i amb el tast d'òpera conduït per Virginia Perramón, fundadora del projecte cultural i gastronòmic Logos Berguedà, i interpretat per Carles Pachón, Maria Genís, Araceli Esquerra i Elisenda Martí. Durant el concert es va poder escoltar àries del Barber de Sevilla i de les noces de figaro. Es va concloure amb el brindis de la Traviata, que va ser molt aplaudit pel públic assistent. Així durant aquest dos caps de setmana hauran visitat l'antic cap de municipi de Navàs unes 130 persones per gaudir d'un encontre cultural que es vol repetir cada any.

L'Associació de Veïns i amics de Castelladral i l'Alberg de Castelladral, organitzadors de l'esdeveniment fan una valoració molt positiva d'aquesta primera edició, volen agrair públicament la participació de tots i totes els seus protagonistes, músics, cantants, a les institucions que els han donat suport, com el Consell Comarcal i el Geoparc de la Catalunya Central, i molt especialment a Moisès Boixadera i a l'entitat de teatre de l'Ametlla de Merola i a Virgínia Perramón responsable de Logos Berguedà per la seva implicació en la organització de l'esdeveniment.